ARVONI JA PERIAATTEENI

ūüéĒ * Olen tukenasi ja oppaanasi ihmettelem√§ss√§ el√§m√§√§ kanssasi. Ohjaamme valonauttajien kanssa sinua kohti sinunlaistasi el√§m√§√§, omann√§k√∂ist√§si polkua, terveellisi√§ el√§m√§ntapoja ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tuon oppaaksesi viesti√§ enkeleilt√§ ja muilta valonauttajilta, mutta lopullinen vastuu el√§m√§st√§si on vain sinulla.

ūüéĒ * Kohtaan sinut l√§mpim√§sti ihminen ihmiselle -ajatuksella, sinua parhaan ammattitaitoni mukaan palvellen.

ūüéĒ * Laatu, avoimuus ja luotettavuus ovat isoimpia arvojani t√§ss√§ ty√∂ss√§. Noudatan vaitiolo- ja salassapitovelvollisuutta. Kehit√§n osaamistani ja koulutustani jatkuvasti. Haluan toteuttaa sinulle mahdollisimman upean hoitokokemuksen.

ūüéĒ * Pyrin luomaan avoimen ja luotettavan hoitosuhteen. Kerron asiakkaalleni hoidon kulun ja palvelun sis√§ll√∂n ja kuuntelen asiakkaani toiveita n√§iden suhteen.

ūüéĒ * Palveluideni ik√§raja on 18-vuotta. Vastuuvapauslauseke

Hehkutar Tiina Konolan palvelut ja tuotteet eiv√§t korvaa l√§√§k√§rin antamia lausuntoja, tutkimuksia eik√§ hoitoja. L√§√§k√§ri tai muu terveydenhuollon ammattilainen vastaa sairauksien hoitoon liittyvist√§ ohjeista ja diagnosoinnista. 

Palveluiden ja tuotteiden avulla voi saada ohjausta ja tukea elämäntilanteeseen, mutta lopulliset päätöksen elämänsä suhteen tekee aina asiakas itse. Toivon, että ymmärrät, etten voi taata mitään tuloksia tai ennustaa tulevaisuutta, koska asiakkaalla on oma vapaa tahto ja vastuu teoistaan. Sinä olet oman elämäsi luoja!