Palautetta

Tälle sivulle lisään asiakkaideni ja seuraajieni antamaa palautetta minusta ja palveluistani.


Pääset palveluihini täältä: Palvelut ja hinnasto

" Tiina teki minulle tarot-vuositulkinnan ilahduin siitä, kuinka mieluista oli vastaanottaa tulkinta videona. Sain pysähtyä jo ensikuulemalla tulkinnan äärelle ja pystyin palaamaam siihen myös myöhemmin! Tiina kertoi intuitiivisesti mitä hänelle tulee kortista lisäksi mieleen ja millaista viestiä kerrotaan. Tiinan rauhallinen olemus välittyi videolta. Suhtaudun tulevaan luottavaisin mielin! Ihana lisä vuositulkintaan oli, että sain vielä enkeleiltä viestit kulloisellekin kuulle. "

" Oon nyt kahdesti ottanut Tiinan tekemän enkelihoidon ja molemmat hoidot oli tosi erilaisia mutta just siihen hetkeen sopivia Tiina on aivan ihana hoitaja, tosi hyvin kertoi etukäteen mitä tuleman pitää, se auttoi mua valmistautumaan. Hoitopalaute jälkeenpäin on tosi ihana ja selkeä. Molemmilla kerroilla mulla tuli paljon erilaisia tuntemuksia kehoon ja hoito todella tuntuu. Ihanan raukea ja rakkauden täyteinen tunne on tullut lopuksi Suosittelen kyllä Tiinan hoitoja ihan kaikille. Ja tuun varmasti jatkossaki näitä ottamaan. "

"Lämminhenkinen, voimaannuttava auttaja. Henkisyys vahvasti läsnä!"

"Luen joka aamu kanavoimasi viestit aamukahvilla, siitä on tullut tapa. :) Ne antavat voimia omaan kasvuun ja tukevat siinä, usein vahvistavat omaa tuntemustani tai tuovat uuden näkökulman asioihin. Kiitos sulle! <3"

❤︎ 

❤︎ 

❤︎ 

❤︎ 

❤︎ 

(c) 2020-2022 Tiina Konola. All Rights Reserved.