PALVELUT JA HINNASTO

Tältä sivulta löydät tarjoamani palvelut sekä niiden hinnat (sis. ALV 24%).

Työ laskutetaan Eezy Kevytyrittäjät Osk:n kautta. 

--------------------------------------------

Valohoito -ryhmäenergiahoito etänä

Valohoidot ovat ryhmähoitoja, jotka tehdään täysin etänä. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi laskun, jonka maksamalla varaat paikan Valohoitoon ja energia ohjautuu luoksesi Valohoidon aikana. 

Sinulla on 24h aikaa ottaa hoito vastaan, jos et juuri hoitoaikana pääse mukaan. Tuolloin energia varastoituu Sinulle energiapalloksi, ja kun olet valmis vastaanottamaan sen, se kanavoituu Sinulle. Saat siis täysin saman hoidon kuin muutkin osallistujat. 💛

Hoidon kesto: n. 30min

Hoidon jälkeen hoitopalaute spostiin.

Valohoitojen aikataulut, lisätiedot ja teemat löydät täältä: Valohoito


12€

Tarottulkinta

"Tarotin tarkoituksena on lisätä ymmärrystämme siitä, mitä elämässämme on syvemmällä tasolla tapahtumassa. Tarot-kortit eivät ennusta vaan pukevat sanoiksi sen, minkä jo sisimmässäsi tiedät - tiedostit sitä tai et."

Tulkinnoista saat suuntaa-antavat kortit tulevaisuuteen. Mitä viestiä Sinulle halutaan nyt tuoda? Mitä Sinun olisi nyt hyvä tietää?

Saat tulkinnan videolinkkinä.

 • Sinä&Hän -tulkinta
 • Sinun kuukausi
 • Sinun kevät/kesä/syksy/talvi (3kk tulkinta)
 • Yleinen viesti tähän hetkeen
 • Teema: rakkaus/työ/raha/ihmissuhteet

Vuositulkinta (12kk tulkinta): 77,77€

Siirry ajanvaraukseen 


alkaen 33,33€

Toiveikas enkeliviesti

Enkelit ovat rakastavia tsemppareita, jotka ohjaavat ja auttavat meitä mielellään kohti elämäntehtäväämme ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. He näkevät todellisen potentiaalimme ja rohkaisevat meitä kohti Korkeinta Parastamme. Kanavoin enkelikorteista pyytämääsi teemaan tai yleisenä tulkintana viestiä Sinulle. Saat korttitulkinnan videolinkkinä sähköpostiisi.

Siirry ajanvaraukseen


33,33€

Valoenergiahoito (etänä)

Vain Sinulle personoitu Valohoitokokemus. Valonauttajasi tietävät, mikä on juuri nyt Sinun Korkeimmaksi parhaaksesi ja ovat suunnitelleet hoidon Sinua varten. Valoenergiahoidot ovat ainutlaatuisia, voimakkaita ja eheyttäviä energiahoitoja.

Hoitoon kuuluu:

 • 30min energiahoito + hoitopalaute (videolinkkinä spostiin)
 • yksilöllinen hoito, missä hoidetaan pyytämääsi asiaa/teemaa TAI Valomaailman suunnittelema energialähetys Sinun Korkeimmaksi parhaaksesi.
 • Henkilökohtainen viesti Sinun Valonauttajiltasi.
 • Chakrojen aktivointi ja tasapainoitus
 • Energiapuhdistus ja tasapainoitus
 • yhteys Suojelusenkeliisi ja Valonauttajiisi
 • voimauttava, eheyttävä, aktivoiva, parantava ja tasapainottava hoito.

Siirry ajanvaraukseen


111,11€


Vastuuvapauslauseke

Hehkutar Tiinan palvelut ja tuotteet eivät korvaa lääkärin antamia lausuntoja, tutkimuksia eikä hoitoja. Lääkäri tai muu terveydenhuollon ammattilainen vastaa sairauksien hoitoon liittyvistä ohjeista ja diagnosoinnista.

Palveluiden ja tuotteiden avulla voi saada ohjausta ja tukea elämäntilanteeseen, mutta lopulliset päätöksen elämänsä suhteen tekee aina asiakas itse. Toivon, että ymmärrät, etten voi luvata mitään tuloksia, koska asiakkaalla on oma vapaa tahto ja vastuu teoistaan.

(c) 2020-2022 Tiina Konola. All Rights Reserved.