PALVELUT JA HINNASTO

Tältä sivulta löydät tarjoamani palvelut sekä niiden hinnat (sis. ALV 24%).

Työ laskutetaan Eezy Kevytyrittäjät Osk:n kautta. 

--------------------------------------------

Huomioithan, että palveluissani on tällä hetkellä noin 1 viikon jono.

Kiitos kärsivällisyydestäsi ja enkeleitä taskuun! 🎔

Ajanvaraukseen pääset Yhteystiedot -sivulta!


Enkelihoito (etänä)

"Enkelienergian kanavointi yhdessä enkelten kanssa. Enkelienergiahoidossa on mukana suojelusenkelisi, Arkkienkeleitä, parantavia enkeleitä, Ylösnousseita mestareita ja muita valonauttajia. Enkelihoidossa hoidon kulkua ohjaavat enkelit, koska he tietävät, mikä on sillä hetkellä juuri sinun korkeimmaksi parhaaksesi.

Enkelihoito on yhtäaikaa lempeä ja voimakas. Enkelihoidoissani asiakkaat ovat kokeneet energian virtaamisen ja muita hoidollisia tuntemuksia. Olet turvassa ja hyvissä käsissä koko hoidon ajan. Enkelihoidoissa hoidon kulkua ohjaa enkelit ja minä toimin vain energian kanavana. Jokainen hoito on siis erilainen.

Hoito sisältää maadoitukset, suojaukset, chakrojen tasapainottamisen, energiapuhdistus sekä viesti enkeliltäsi. Hoidon lopuksi saat sähköpostilla (tai muu kommunikointiväylä) palautteen hoidon tapahtumista."

- 60min/60e (sis. hoito n. 45min + palaute)

- 45min/45e (sis. hoito n. 30min + palaute)

Ajanvaraukseen pääset tästä linkistä.


alkaen 45e

Lyhyt enkelitulkinta

Haluaisitko enkeleiltä vastauksen vain yhteen kysymykseen? Tämä palvelu voisi olla Sinulle. Lyhyt enkelitulkinta sisältää 3 kortin vastauksen yhteen (1) esittämääsi kysymykseen. Vastauksen saat videolinkkinä ja vastauksen kesto on noin 10-15min.

Ajanvaraukseen pääset tästä linkistä.

15€

Enkelin viestin kanavointi

"Kanavoinnissa sinä kerrot minulle lyhyesti tilanteestasi sekä kysymyksen/aiheen, jonka haluat enkeleiltä kysyttävän. Minä kanavoin sinulle enkeleiltä vastauksen. Lähetän kanavoinnin mielesi mukaan joko kirjallisena tai videolinkkinä.

Enkelit ovat ihanan rakkaudellisia ja kannustavia. Enkelikanavointi on lempeä tapa saada viestiä valomaailmasta. Enkelit ovat kuin näkymättömiä tsemppareita, jotka tietävät korkeimman parhaamme ja ohjaavat meitä sitä kohti. He ohjaavat meitä kohti omannäköistämme elämää, mutta eivät vapaan tahtomme vuoksi ennusta tulevaa tai tee päätöksiä puolestamme. Sitä vastoin he kannustavat meitä tekemään päätöksemme ja valintamme itse ja antavat rakkaudellista ohjaustaan siihen. He tuovat meille uusia ideoita ja mahdollisuuksia, jotka voivat olla avuksi päätöksenteossasi. Me luomme tulevaisuutemme itse, mutta enkelit saattavat kiinnitää huomiotamme mahdollisuuksiin, joita voimme tehdä tässä hetkessä.

Kanavoinneissa enkelit rakastavat avoimia kysymyksiä, koska silloin he saavat antaa sinulle kaiken sen tiedon, mitä tässä hetkessä tarvitset. Muistathan kuitenkin, että enkelikanavoinneissa ei anneta minkäänlaisia diagnooseja. Enkelit eivät myöskään anna vastauksia koskien toisia ihmisiä, koska he eivät ihmisten vapaan tahdon vuoksi tahdo tehdä niin. Minäkin arvostan reilua peliä ja toisten kunnioittamista, joten en kanavoinneissani vastaa toisia ihmisiä koskeviin kysymyksiin. Kiitos ymmärryksestä."

- 1 kysymys/aihe: 25e

- 2 kysymystä/aihetta: 40e

Ajanvaraukseen pääset tästä linkistä. 


alkaen 25e

Tarot-tulkinta

"Tarot -kortit avaavat sisäistä todellisuuttamme. Korteille esitetyt kysymykset ovat samalla alitajunnallemme esitettyjä kysymyksiä. Korttien energiat yhdistyvät kysyjän energian kanssa ja samankaltaiset energiat vetävät toisiaan puoleensa. Näin korteista valikoituu juuri sinun sen hetkiseen energiaan sopivat vastaukset, jotka ovat jo sanattomana energiakentässäsi - kortit vain pukevat energiat sanoiksi."

Tulkinta lähetetään videolinkkinä.

- n. 30 min: 25e (yleiskatsaus elämäntilanteeseen TAI 1-2 valitsemaasi kysymykseen/aiheeseen.)

- n. 60min: 55e (laajempi katsaus elämäntilanteeseen TAI vastaan niin moneen kysymykseen kuin tunnissa ehdin.)

- Vuositulkinta 50e (katson ensin yleisesti Sinun tulevaa 12 kuukautta ja sen jälkeen jokaiselle kuukaudelle lyhyt viesti.)

Ajanvaraukseen pääset tästä linkistä. 


alkaen 30e

Lyhyt tarottulkinta

Lyhyt tarottulkinta on Sinulle, joka kaipaat lyhyttä vastausta yhteen kysymykseen. Lyhyt tarottulkinta sisältää 3 kortin vastauksen yhteen (1) esittämääsi kysymykseen. Vastauksen saat videolinkkinä ja vastauksen kesto on noin 10-15min.

Ajanvaraukseen pääset tästä linkistä.

15€

Somemainoskuvat

"Harrastusmielessä teen myös somemarkkinointiin tarkoitettuja somemainoskuvia. 

Pääset katsomaan tekemiäni kuvia täältä!

Lähetä minulle mainoskuvan sisältämät tiedot sekä halutessasi kuva/kuvia, niin muokkaan sinulle mainoskuvan. Mainoskuvat sopivat esimerkiksi tapahtumiin, tarjouksiin, palveluiden mainostamiseen, somekampanjoihin jne. Palveluni sopii erinomaisesti sinulle, joka et ehdi paneutua somemainoskuviin kiireisessä arjessasi tai et koe osaavasi niitä tehdä itse. Autan mielelläni! :) "

- 1 kuva: 20€

- 3 kuvaa: 55€

Ajanvaraukseen pääset tästä linkistä. 


alkaen 20€

Laskutusapu

"Toimin kiireapulaisena laskutuksessa. Minulla ei ole alan koulutusta, joten autan sinua sinun antamien ohjeiden ja tietojen mukaan. Teen sinun antamien tietojen perusteella laskutusohjelmallasi laskut valmiiksi puolestasi ja laskutan asiakkaasi.

- 40€/tunti

Ajanvaraukseen pääset tästä linkistä. 


40e/tunti

Kotisivujen luominen ja muokkaaminen

"Olen itseoppinut kotisivujen muokkauksesta ja luomisesta jonkin verran, joten koulutusta tähän minulle ei ole. Osaan muokata olemassaolevien kotisivujen (wordpress, blogspot, webnode) ulkonäköä ja päivittää sinne tietoja. Voin myös luoda sinulle kotisivut Webnodella.

Seuraavat nettisivujen ulkonäkö ja julkaisut ovat minun käsialaani: Farmijuoksu.fi , Mankila.com , Uljuanveto.fi (+omat kotisivuni)

Autan sinua mielelläni kotisivujesi kanssa oman osaamiseni mukaan! Otathan yhteyttä, niin jutellaan lisää.

- 40€/tunti

Ajanvaraukseen pääset tästä linkistä. 


40e/tunti


Vastuuvapauslauseke

Hehkutar Tiina Konolan palvelut ja tuotteet eivät korvaa lääkärin antamia lausuntoja, tutkimuksia eikä hoitoja. Lääkäri tai muu terveydenhuollon ammattilainen vastaa sairauksien hoitoon liittyvistä ohjeista ja diagnosoinnista.

Palveluiden ja tuotteiden avulla voi saada ohjausta ja tukea elämäntilanteeseen, mutta lopulliset päätöksen elämänsä suhteen tekee aina asiakas itse. Toivon, että ymmärrät, etten voi luvata mitään tuloksia, koska asiakkaalla on oma vapaa tahto ja vastuu teoistaan.