PALVELUT JA HINNASTO

Tältä sivulta löydät tarjoamani palvelut sekä niiden hinnat (sis. ALV 24%).

Työ laskutetaan Eezy Kevytyrittäjät Osk:n kautta. 

--------------------------------------------

Personoitu Unelmamanifestointi!

 • sis. lyhyen alkuhaastattelun spostitse, minkä pohjalta luon Sinulle personoidun meditaationauhoitteen, jonka avulla voit alkaa luomaan unelmiasi todeksi.

 • Kuvaus: Tein tämän palvelun Sinulle, koska tästä on ollut suuri hyöty myös minulle! Olen kokeillut lukuisia yleisiä unelmameditaatioita ja yrittänyt meditoida itsekin päivittäin, mutta mikään näistä ei ole oikein toiminut kohdallani. Huomasin kaipaavani juuri minun unelmistani kertovaa meditaationauhoitetta, jotta pystyin täysillä samaistumaan ja sain meditaatiosta kaiken irti. Kokeilin meditointia itsekseni, mutta vilkas mieli lähti aina laukalle, joten oli helpompaa kuunnella valmista nauhoitetta kuin ohjata itse itseään päivittäin.

 • Sitten päätin tehdä itselleni personoidun unelmamanifestointinauhoitteen! Näin sain nauhoitteeseen juuri minulle tärkeät unelmat ja tunteet. Tämän avulla pystyin keskittymään nauhoitteeseen täysin ja mielikin pysyi nauhoitteen mukana.

 • Tein nauhoitteesta sopivan lyhyen, jotta varmasti ehtisin sen tehdä päivittäin. Tein siitä myös sellaisen, että voisin tehdä harjoituksen missä ja milloin vain eikä aina vaan sängyssä silmät kiinni. Olenkin tehnyt tätä esimerkiksi työmatkalla autossa, aamupalalla ja lenkkeillessä.

 • Mitä useammin olen tätä tehnyt, sitä nopeammin olen alkanut luomaan unelmiani tähän fyysiseen todellisuuteeni. Nauhoitteen voimakkuuden salaisuus piilee juuri tuossa personoinnissa: Sinun unelmat ovat vain SINUA varten.


   Ajanvaraukseen pääset tästä linkistä.


55,55€

Valonauttajien Valohoito

 • sis. ryhmähoito, jossa jokaisen osallistujan omat Valonauttajat personoivat hoidon juuri osallistujan tarpeiden mukaan. Hoidon jälkeen ryhmähoitoon osallistuville yhteinen videotulkinta. Hoito tapahtuu etänä. Hoidon voi vastaanottaa 24h aikana.

 • Eri teemoja, jotka muodostuvat sekä Valonauttajien että asiakkaiden pyynnöistä.

 • kuvaus: Valonauttajien valohoito on voimakas energeettinen hoitokokonaisuus. Hoito tapahtuu Valonauttajien aloitteesta, joten energiavirtaus voi tuntua voimakkaalta ja hoidon vaikutus voi näkyä elämässäsi pitkänkin ajan. Valonauttajat myös "saattavat" juuri oikeat osallistujat hoidon piiriin, joten halutessasi ostaa tämän, voit olla varma, että hoidolla on Sinulle jotain annettavaa.

 • Hoidon aikana Valonauttajasi kanavoivat Sinulle juuri niitä energioita, joita tarvitset. He kanavoivat Sinulle ikäänkuin hoitopolun, jossa hoidon jälkeenkin aukaiset lukkoja ja vastaanotat energioita ihan arjen tohinoidesi keskellä. Tämän takia hoito on vahva ja voimakas kokemus, vaikka hoitotilanteessa et tuntisikaan kummempia. Voit luottaa siihen, että Valonauttajasi hoitavat Sinua Sinun Korkeimmaksi parhaaksesi.

 • Hoito tapahtuu etänä ja ilman nettiyhteyttä, jotta jokainen meistä voisi keskittyä täysin hoitoon eikä tarvitse säätää nettiyhteyksien kanssa. Saat ohjeet hoidon kulkuun etukäteen ja hoito alkaa ennalta sovittuna ajankohtana. Jos et juuri tuolloin pääse mukaan, Sinulla on 24h aikaa vastaanottaa hoito. 

 • Hoidon jälkeen teen videotallenteena yhteisen tulkinnan ja lähetän sen sekä hoitopalautteen Sinulle spostilla.

 • Mikäli tunnet resonoivasi tämän hoidon kanssa, ota vastaan Valonauttajiesi hoitokutsu ja osallistu seuraavaan hoitoon! Ilmoitan seuraavat hoidot tässä, Facebook-sivuillani, Youtube-kanavallani sekä Kuudes Aisti Auttajien Puodissa.

Hoitojen ajat ja teemat täältä

  Ajanvaraukseen pääset tästä linkistä.


12€

Toiveikas enkeliviesti Sinulle!

 • Enkeliviestitulkinta tehdään joko pyytämääsi aiheeseen liittyen tai sitten yleisenä tulkintana.

 • Kesto n. 30min. Lähetetään videolinkkinä.

 • Kuvaus: Enkelit ovat ihanan rakkaudellisia ja kannustavia. Enkelikanavointi on lempeä tapa saada viestiä valomaailmasta. Enkelit ovat kuin näkymättömiä tsemppareita, jotka tietävät korkeimman parhaamme ja ohjaavat meitä sitä kohti. He ohjaavat meitä kohti omannäköistämme elämää, mutta eivät vapaan tahtomme

 • Mikäli kaipaat elämäntilanteeseesi enkelten toiveikasta ja kannustavaa viestiä, ota minuun yhteyttä ajanvarauksen kautta. Viestissäsi voit kertoa aiheen, johon enkelit vastaavat.

Ajanvaraukseen pääset tästä linkistä. 


33,33€

Tarot-tulkinta

Tarottulkinta tehdään joko pyytämääsi aiheeseen liittyen tai sitten yleisenä tulkintana.

Kesto noin 30min. Lähetetään videolinkkinä.

"Tarot -kortit avaavat sisäistä todellisuuttamme. Korteille esitetyt kysymykset ovat samalla alitajunnallemme esitettyjä kysymyksiä. Korttien energiat yhdistyvät kysyjän energian kanssa ja samankaltaiset energiat vetävät toisiaan puoleensa. Näin korteista valikoituu juuri sinun sen hetkiseen energiaan sopivat vastaukset, jotka ovat jo sanattomana energiakentässäsi - kortit vain pukevat energiat sanoiksi."


Ajanvaraukseen pääset tästä linkistä. 


33,33€

Enkelihoito (etänä)

"Enkelienergian kanavointi yhdessä enkelten kanssa. Enkelienergiahoidossa on mukana suojelusenkelisi, Arkkienkeleitä, parantavia enkeleitä, Ylösnousseita mestareita ja muita valonauttajia. Enkelihoidossa hoidon kulkua ohjaavat enkelit, koska he tietävät, mikä on sillä hetkellä juuri sinun korkeimmaksi parhaaksesi.

Enkelihoito on yhtäaikaa lempeä ja voimakas. Enkelihoidoissani asiakkaat ovat kokeneet energian virtaamisen ja muita hoidollisia tuntemuksia. Olet turvassa ja hyvissä käsissä koko hoidon ajan. Enkelihoidoissa hoidon kulkua ohjaa enkelit ja minä toimin vain energian kanavana. Jokainen hoito on siis erilainen.

Hoito sisältää maadoitukset, suojaukset, chakrojen tasapainottamisen, energiapuhdistus sekä viesti enkeliltäsi. Hoidon lopuksi saat sähköpostilla (tai muu kommunikointiväylä) palautteen hoidon tapahtumista."

- 60min/ 55,55€ (sis. hoito n. 45min + palaute)

- 45min/ 44,44€ (sis. hoito n. 30min + palaute)


Ajanvaraukseen pääset tästä linkistä.


Alkaen 44,44€  


Vastuuvapauslauseke

Hehkutar Tiina Konolan palvelut ja tuotteet eivät korvaa lääkärin antamia lausuntoja, tutkimuksia eikä hoitoja. Lääkäri tai muu terveydenhuollon ammattilainen vastaa sairauksien hoitoon liittyvistä ohjeista ja diagnosoinnista.

Palveluiden ja tuotteiden avulla voi saada ohjausta ja tukea elämäntilanteeseen, mutta lopulliset päätöksen elämänsä suhteen tekee aina asiakas itse. Toivon, että ymmärrät, etten voi luvata mitään tuloksia, koska asiakkaalla on oma vapaa tahto ja vastuu teoistaan.

(c) 2020-2021 Tiina Konola. All Rights Reserved.