TIETOJA MINUSTA


Tervehdys, ystävä!

Ihanaa, että olet halunnut tutustua minuun ja sivuihini. Tällä sivulla kerron hieman enemmän minusta ja työstäni.

Olen Hehkutar Tiina Konola, elämäniloinen ja periksiantamaton seikkailijatar! Omannäköisen elämän voimakas luojatar. Intohimonani ovat vapaus, unelmat ja hyvä olo. Hehkun voimakkaasti omaa valoani, omalla tavallani. Olen valon ja rakkauden Hehkutar!

Henkisen matkani alku

Henkinen matkani sai ison startin aikuisuuteni alkumetreillä (2012), kun sairastuin keskivaikeaan masennukseen. Olin tuolloin amk-opiskelija (yhteisöpedagogi). Masennus vei työkykyni ja elämäniloni. Olin vihainen ja väsynyt jääkuningatar. Tunteiden käsittely oli minulle vaikeaa ja ylläpidinkin kovaa kuorta herkän minäni puolustuksena. Jäin pitkälle sairaslomalle, jonka aikana paransin itseäni terapian avulla ja aloin kasvaa todelliseksi itsekseni.

Paranemisprosessin aikana aloin kiinnostumaan myös henkisestä maailmasta. Väsyneenä itkiessäni yksin kotonani, tunsin enkelin kosketuksia, aloin kuulemaan heidän viestejään ja tuntemaan heidän lähettämäänsä energiaa. Enkelit olivat terapeuttini lisäksi isona tukena paranemisprosessissani. Aloin hankkimaan lisää tietoa enkeleistä, energioista, chakroista ja kaikesta henkisyyteen liittyvästä. Yhteys enkeleihin jäi elämääni senkin jälkeen, kun parannuin masennuksesta.

Enkelit ovat olleet tukenani läpi isojenkin elämäntapamuutosten. He ovat auttaneet minua nostamaan värähtelyjäni ja ohjanneet eri kursseille ja kirjojen pariin. Olen jatkuvasti innokas kehittymään ja oppimaan lisää. Enkeleiden tuella olen puhdistanut elämäntapojani, mm. lopettanut tupakoinnin ja alkoholin käytön. Kun energiavärähtelyni nousee, en enää värähtele samalla taajuudella matalavärähteisten elämäntapojen kanssa.

Askeleita kohti kutsumustani.

Ajatus työstä valotyöntekijänä on pyörinyt mielessäni jo useita vuosia, mutten ole kokenut aiemmin olleeni vielä valmis. Olen tulkinnut enkelikortteja ja kanavoinut viestejä omaksi ilokseni jo useita vuosia. Vuonna 2018 koin kuitenkin nopeaa henkistä kasvua, valtavaa puhdistumista sekä upeita muutoksia. Henkinen herääminen tapahtui rytinällä ja egoni vaikutus alkoi väistymään. Vuonna 2019 tunsin yhtäkkiä olevani valmis opiskelemaan enkelihoitajaksi ja samoihin aikoihin aloin kiinnostumaan yrittäjyydestä (mihin en ollut aiemmin osannut edes kuvitella ryhtyväni).

"Kun oppilas on valmis, opettaja saapuu." - sananlasku

Syksyllä 2019 aloin opiskelemaan EEH-enkelihoitajaksi ja suunnittelemaan uutta ammattia yrittäjänä. Kevät-kesä 2020 opiskelin vielä EEH-Enkelikanavoijakoulutuksen. Marraskuussa 2020 opiskelin Access Bars -hoitajaksi ja alkuvuodesta 2021 kävin Kundaliini Reikin tasot 1-3. Otin pienen, pelottavankin askeleen kerrallaan ja yhtäkkiä olinkin toteuttamassa uutta unelmaani kevytyrittäjänä ja valotyöntekijänä!

Minä valotyöntekijänä

Valotyö on kutsumukseni ja saan suurta iloa sitä tehdessäni. Koulutukseni aikana sain pelkästään positiivista palautetta enkelikanavoinneista ja -hoidoista harjoitusasiakkailtani sekä opiskelutovereiltani. Kanavointini on koettu selkeinä ja viestit ovat olleet kanavoitavan elämään osuvia ja ymmärrettäviä. Enkelihoidot on koettu voimakkaan puhdistavina ja rakkaudellisina. Minua on pidetty osaavana ja ammattitaitoisena, ja enkeliyhteyttäni vahvana.

Olen luonteeltani erityisherkkä, introvertti ja hieman erakkokin. Siksi en koe luontevaksi olla huomion keskipisteenä videoissani tai markkinoinnissa. Tuletkin näkemään minulta paljon tulkintoja, joissa kortit ovat valokeilassa ja minä kanavoin taustalla. Myöskään itseni markkinoinnissa en ole joka paikassa äänessä vaan päästän mielelläni asiakkaani ääneen kertomaan hoitokokemuksistaan. Siksi olenkin todella kiitollinen asiakkailleni ja aktiivisille someseuraajilleni, kun jaksatte kommentoida ja suositella palveluitani. ❤︎

Osoitan arvostukseni jokaista kanavointia ja asiakasta kohtaan pitämällä huolen maadoituksista ja suojauksista sekä pitämällä energiat korkeina ja puhtaina. Kun yhteys on korkeavärähteinen, myös enkeliyhteys vahvistuu ja viestien vastaanottaminen on selkeää. Tällöin voimme myös luottaa, että vastaukset tulevat vain Korkeimmasta ja Puhtaimmasta valosta ja rakkaudesta, sekä asiakkaan Korkeimmaksi parhaaksi.

Valotyö on sydämeni kutsumus ja saan suurta iloa sitä tehdessäni. Nautin jokaisesta kanavoinnista ja hoidosta itsekin, ja aloitan jokaisen tehtävän kiitollisena. ❤︎ 


Mikäli kiinnostuit, löydät palveluni ja hinnaston täältä!


Enkeleitä taskuun! 

Rakkaudella, Tiina


(c) 2020-2021 Tiina Konola. All Rights Reserved.