Valohoito

Valohoito -ryhmäenergiahoidot etänä.

Valohoidot ovat Valomaailman suunnittelemia ja toteuttamia energialähetyksiä Sinun Korkeimmaksi parhaaksesi. Minä toimin vain energian kanavana ja välitän tiedon hoidoista Teille. Valonauttajasi tietävät, mitä Sinä juuri nyt tarvitset voidaksesi paremmin, joten He suunnittelevat hoidon palvelemaan juuri Sinua. 

Valohoidot ovat ryhmähoitoja, jotka tehdään etänä. Voit siis ottaa hoidon vastaan omasta lempipaikastasi. Kun maksat energianvaihtomaksun, varaan Sinulle paikan hoitoon ja energia ohjautuu luoksesi Valohoidon aikana. Sinulla on 24h aikaa ottaa hoito vastaan, jos et juuri hoitoaikana pääse mukaan. Tuolloin energia varastoituu Sinulle energiapalloksi, ja kun olet valmis vastaanottamaan sen, se kanavoituu Sinulle. Saat siis täysin saman hoidon kuin muutkin osallistujat. 💛

Valohoidot ovat korkeavärähteisiä ja voimakkaita, puhdistavia, parantavia, eheyttäviä, aktivoivia ja voimaannuttavia. Hoidon vaikutus kestää usean päivän vielä hoidon jälkeenkin. Valohoito korjaa ja tasapainottaa energioitasi, chakrojasi, nostaa värähtelyjäsi, avaa tukoksia, katkoo haitallisia energiasiteitä, voimaannuttaa ja rohkaisee. Hoidoista on apua esimerkiksi henkiseen ja/tai fyysiseen väsymykseen, pelkoon, stressiin, suruun, voimattomuuteen, epävarmuuteen. Hoito auttaa myös löytämään yhteyden itseesi, katkomaan haitallisia siteitä elämästäsi (ihmiset, ruoka, tavat), lisäämään elämään rakkautta, toivoa ja iloa. Kuten aiemmin sanoin, hoidot ovat suunniteltu Sinun Korkeimmaksi parhaaksesi, Sinun tarpeesi huomioiden.

Suojelusenkelisi vastaa siitä, että saat juuri Sinulle oikean hoidon, joten et voi saada liian vähän tai liian paljon energiaa hoidon aikana. Olet turvassa koko hoidon ajan. 💛

Välillä hoidoissa on jokin teema. Teema mainitaan aina ilmoituksessa erikseen. Silloin Valohoito perustuu teeman mukaisiin energioihin ja niiden tasapainottamiseen, puhdistamiseen, parantamiseen.

2022 Valohoidot

11.1.2022 klo 21 Valohoito, teema: seksuaalienergia, feminiini- ja maskuliinienergioiden voimistaminen ja tasapainotus.

22.1.2022 klo 21 Valohoito

02.02.2022 klo 20 Valohoito, teema: rakkausenergia, sielunkumppani, eheyttävä, voimistava

22.02.2022 klo 20 Valohoito, teema: rakkausenergia, rakkausmagneetit, korjaava, hoitava

02.03.2022 klo 20 Valohoito

20.03.2022 klo 20 Valohoito, teema: perhe- ja sukulinjat, karma ja karmiset suhteet

02.04.2022 klo 20 Valohoito, teema: runsaus, poistetaan tukoksia runsauden tieltä

17.04.2022 klo 20 Valohoito

30.04.2022 klo 20 Valohoito, teema: rakkausenergia, sydänsurujen parantaminen, sydänmagneetit

15.05.2022 klo 20 Valohoito, teema: oma voima, Kali-jumalatar


Hoito-ohjeet

Hoitopäivänä olisi hyvä juoda hieman enemmän vettä. Vesi puhdistaa kehoa ja poistaa siitä turhia kuonia, mitä saattaa myös hoidon aikana lähteä kehosta liikkeelle. Kuonat tukkivat kehoa, joten veden avulla ne pääsevät kehosta ulos. Myös hoidon jälkeen on tärkeää juoda vettä. Vesi toimii myös maadoittavana elementtinä.

Sinun on hyvä mennä noin 15 min ennen hoitoa jo rauhoittumaan. Parhaiten hoito onnistuu, kun olet makuuasennossa, hämärässä valaistuksessa ja hiljaisuudessa. Suosittelen laittamaan puhelimen Älä häiritse -tilaan ja ota tämä hetki täysin itseäsi varten. Anna kehon rentoutua ja hengityksen tasaantua ennen hoitoa. Voit esimerkiksi laittaa taustamusiikiksi jotain rauhoittavaa meditaatiomusiikia. Taustamusiikki voi olla koko hoidon ajan taustalla.

Voit laittaa herätyksen soimaan siihen, kun hoito päättyy niin Sinun ei tarvitse hoidon aikana miettiä kelloa. Suosittelen myös, ettet sovi mitään menoja heti hoidon jälkeen vaan anna kehollesi ja mielellesi aikaa palautua tästä upeasta kokemuksesta.

Kun hoito alkaa, lausuthan vastaanottosanat: " Otan vastaan Tiinan kanavoiman Valohoidon. Otan vastaan vain puhtainta ja korkeinta energiaa. "

Hoidon aikana voit tuntea jotain fyysisiä tuntemuksia kehossasi, esimerkiksi paineen tunnetta otsalla, kihelmöintiä, kylmää, lämmintä, vatsan kurinaa tai saatat nähdä värejä. Voit tuntea tarvetta pyöritellä ranteita tai lantiota, tai kasvosi lihakset saattavat liikkua. Nauti näistä ja anna energian virrata. Voi myös olla, ettet tunne hoidon aikana mitään tai nukahdat. Tämä on myös normaalia eikä tarkoita sitä, että hoito olisi epäonnistunut. Tuntemuksista stressaaminen tukkii energiavirtausta ja rentoutumistasi, joten ole mahdollisimman rentona tuntemuksista tai niiden puutteesta huolimatta. Hoito kyllä tapahtuu korkeimman parhaasi mukaan ja enkelit ovat huolehtimassa sinusta.

Hoidon lopuksi kiitä Valomaailmaa hoidosta lausuen "kiitos, kiitos, kiitos".

Teen yhteisen hoitopalautteen Youtubeen seuraavien päivien aikana. Lähetän linkin myös sähköpostiosoitteeseesi. 

(c) 2020-2022 Tiina Konola. All Rights Reserved.